Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun olarak Okul öncesi öğretimin ve İlkokulun amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknolojisi toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Misyon: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan , çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan , yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin birlikteliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde, ve ülkemizde örnek bir ^^Model Okulu^^olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07.25-16.45